Borús felhőcskék

2006.11.29. 15:32

Tegnap nagy köd ereszkedett alá. Elég dinamikusan ment a napom, egész addig, amig Aendru barátnője nem mondta, hogy valami megbeszélés lesz ezzel és ezzel kapcsolatban. Na akkor lótás futás telefonálás, kicsit roszkor jött a trécs party! És de jó, hogy nem mentem el (ugyanis kiderült, hogy csak a német szakosoknak volt.) Helyette inkább mással foglalakoztam...  a tanulással:)

Hát igen, kiderült, hogy jövőhéten 2,5 ZH-t írok, úgyhogy izgis lesz. Hétfőtöl meg már lehet jelentkezni a vizsgákra. Na itt jönnek a felhőcskék:)

Valami olyan fúrcsa. Kezd valami megváltozni körülöttem, de mi? Lehet az emberek kihatnak rám, ugyanis mindenki kezd mászkálni a falon mint egy mérgezett egér. Hát igen, ők se szeretik, ha beborul. De lám egy fénycsóva még mindig vliágít nekem... 

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5819979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2006.11.29. 18:50:38

Remélem is, hogy a tanulással foglalkozol mert tegnap igen nagy volt a csönd, nem tudom, hogy a köd miat ? .........
A mérgezett egér szndromát kerüld el ne enged, hogy mások hangulata átragadjon rád mert azzal nem jutsz előre Te tudod jol, hogy az amit tudsz az mindig a tiéd és minél biztosabb vagy a tudásodba annál nyugodtabb lehetsz.
süti beállítások módosítása