Ennyi volt...

2010.05.10. 03:52

Minden foldi dolognak van eleje es vege, nincs ez maskepp az en kis kirandulasommal sem. Holnap ha a vulkan is ugy akarja, akkor elindulunk Europa fele. Meg az utolso programok koze tartozott, hogy delelott elmentunk a sarasotai partra es megneztuk, hogy milyen a homok. Mint a puder... Azt gondolna az ember, hogy a parton kint vannak a szep lanyok is, hat csalodnom kellett. Ma ugy nez ki otthon maradtak. Nem csoda, hogy tulsulyosak, en is ket het alatt 4 kg-ot hiztam. (Bar meg se latszik.) Olyan lehetosegek vannak, hogy 8 dollarert annyit eszel es iszol amennyit akarsz. Van ilyen etterem kinai, pizzas stb.

Es bucsuznom kell a gyikoktol, siralyoktol es a kerti mokusoktol is. (Allitolag este mosomedvek is vannak, de hozzajuk nem volt szerencsem.) Itt minden nap lathattam mokusokat, de szegeden nem fogok, most szomoru vagyok... :( :)

Mindent osszevetve nagyon erdekes volt itt. Ez egy teljesen mas vilag, es ha anyukam nem keszitett volna fel, akkor bizony nagyokat neztem volna bizonyos dolgokon. Jo volt itt, de var a valo vilag es a jo oreg Europa! Vigyazat jovoook...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása