A tortúra...

2012.06.26. 16:44

Reggel 9 óra K-nak már itt kellene lennie. Jól van, várjunk még egy kicsit… (Aknakereső és Mahjong terítéken) Még senki sehol. 10 óra és még mindig semmi. (Az éppen aktuális sorozat egyik epizódja terítéken) 11 óra és a nagy nihil (Olvasás folyamatban) Ahh mi az már?! Úgy délután 2 körül úgy döntöttünk, hogy átkopogunk a szomszédba és kölcsön kérjük a telefonkönyvét, mivel sajnos sehol nem találtuk Mr. K-nak a telefonszámát és már rég vissza kellett volna hogy érjünk, nem hogy most telefonáljunk, hogy merre vagy?! Nocsak, ki fordul éppen be a sarkon? Hát nem Mr. K? :) Rossz hírek, nagyon rossz… Nem lehet autóbiztosítást kötni külföldinek. Florida driving license kéne ha vóna, mert akkor akár egy évre vagy hat hónapra is lehet kötni, amit bármikor fel is függeszthetsz. Talán olcsóbban kijönnénk, ha bérelnénk egy kocsit nem? De! Akkor irány a kölcsönző.  Jogosítványt és bankkártyát legyen szíves. Hupsz a bankkártyát otthon felejtettük. Gyorsan haza és vissza a Sarasota reptérre. Tessék, itt van.  Az a baj, hogy ez egy depit card, mi pedig credit card-ot fogadunk el. Na ne szórakozz…! És a turisták? Hát ők credit card-ot használnak. Okkk… Mit szolnál hozzá, ha körbeállnánk és kiröhögnénk? A debit-en kell legyen pénz, mert máskülönben hiába húzod le, nem jelez semmit. A credit pedig hitelbe megy. Ezek szerint a semmit húzogatnád… :D Gratulálok! Egye fene, elfogadom. De legyen szíves adja még meg a social security number-jét is.   Na jó, tudja mit, megyünk egy ablakkal arrébb… és mit ad Isten 2 perc alatt volt autónk négy napra. Hát ez elég gáz. És a maradék 30 napon mit csinálunk? Stoppolunk? 1200 dollár 30 napra kibérelni, drágább mint a méreg. Ennyiből megcsinálom a Florida driving licens-t, megfejelve az isurance-el és még marad is. Talán. De még ha ennyibe is kerül, hamarabb meglesz a floridai jogsim mint a magyar. LOL! Na jó, ne igyál előre a medve bőrére, nem eszik olyan forrón és még sorolhatnám. Nyugtával dicsérd a napot. :) Mr. K megérdeklődi a részleteket és kiderül, hogy mi lesz a sorsa az autó mizériának. Mert ugye nélküle, mint ha el se jöttél volna Magyarországról.

Okés, akkor vegyünk egy sim kártyát, mert még telefonunk sincs és nem ártana tartani a kapcsolatot a világgal. Az eladó sráccal két másodperc alatt lebratyiztam. Ja hogy jártál Budapesten és tudod hol van Magyarország. Hoppácska-hoppácska. Vak tyúk is talál szemet! :D Az amerikaiak mind hülyék, csak panaszkodni tudnak. Kiküldeném őket egy hétre Afrikába és csak utána engedném őket vissza. Rögtön más lenne a hozzáállásuk. Helyes bólogatás. Tudod a kedvenc ország ahol jártam Skócia. Na neee?! Én is épp ott jártam nemrég… Rendben, kösz a segítséget see you later. (2 Perc múlva) Szia, megint én vagyok. Te figyu, valami nem stimmel ezzel a kártyával. Piros X van a hálózat helyén. Aha, mert fordítva tetted be a kártyát. Azt a rohadt!!

„…Mikor éhes vagyok és fáradt, a magam fajta vajon mit kívánhat?” Hát Chekeers burgert! :D Majd otthon jól fog esni egy kis söröcske mellett. És lőn sör és hamburger vacsorára…

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr694612746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása