Micsoda lehetőségek!! Első állomás Erdély - mi más - ballagás és barátok, rokonok stb. Második állomás Svájc. Úgy néz ki 1,5 hónap munka és német nyelv tanulás. Reszkessetek  Svájc hegyei, mert kíméletlen leszek hozzátok, mindegyikőtöket magam alá fogom gyűrni!! A végén megteszem amit már rég meg kellett volna tennem, leteszem a nyelvvizsgát!

És amiért most olyan idegesnek tűnök (valólyában az is vagyok) Lehetőségem nyílik arra, hogy Angliában tanuljak egy évet ingyen! Ráadásúl nem is egyedül, hanem az erdélyi barátaimmal, mivel mindegyik kimegy szeptemberbe és engem meg itt hagynak egyedül! De nem hagyom magam és mivel így is úgy is meg kéne tanuljak angolul ez egy remek lehetőség lenne, csak!! Jó az iskola ingyen van, de az albérletet és a kaját mégis miből fizetném ki?! Ahhoz kéne minimum diák munka, de ki alkalmazna egy olyan diákot aki nem tud még alap szinten sem angolul?! Valaki szányjon meg és adjon valami melót Skóciába!! :)

Rövid távú események következnek egy héten bellűl:

Elköltözök az albérletből, leteszem a még két hátra lévő vizsgámat és elkezdem a szokásos utazásomat. Akkor is lenyellek Anglia!!!

Na tessék, mindíg is ezt akartam utazgatni, kalandokat átélni! És tessék most itt van, vagyis lenne, csak egy sebből vérzik, de az nagyon! Nem baj, ha nem is most, de kivárom a megfelelő alkalmat és.... Csak ne egyedűl, meghalok egyedűl!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr9088227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lényegtelen 2007.09.06. 21:42:00

csak olvasom és mosolygok.
ennyi:)
süti beállítások módosítása