Lagyjatok feleim szumtukkel... Nem? Az jo, mert en sem tudtam volna elkepzelni amig nem latom sajat szemeimmel, hogy emberek ilyen kornyezetben is elnek. Minden hazank az egyik oldala egy utra vezet es lehet rajta kozlekedni autoval. A masik odala olyan csatornakra vezet, ami szorosan kapcsolodik a Mexicoi obolhoz. Tehat minden haznal van auto es hajo. Ezen kivul minden hazhoz tartozik egy sajat uszomedence, ami szunyoghaloval van elkeritve es aminek a vizet az ugyesek napelemmel melegitik. Luxus a kobon, dehat valakinek ez termeszetes, hisz ez az otthona!

Volt szerencsem eltolteni egy napot ilyen kornyezetben... Eloszor is majd leesett az allam, amikor beleptem az ajton. Volt vagy 5 meteres belmagassag, a szobakat oszlopok valasztottak el egymastol, kulon konyvtar szoba, regi butorok, festmenyek, bar pult, oriasi konyha, medence stb. Az elso teendoink kozott volt kiprobalni a medencet. Hmm de finom, 32 fok. :) Kaptunk pogacsat, meg mango margaretat (egyfaja koktel), narancs palinkat eloetelnek. Ebedre grillezett steak, garnela rak, kagylo volt a menu. :P Miert van az, hogy meg a leirasatol is zavarba jovok ennyi szepsegnek... Ezutan volt szerencsem megismerkedni a macskaval. Psszt, miket beszelsz, hat o Bendeguz, o nem egy macska! Brit kek szoru orias. Nem lehet kihagyni, hogy az ember ne jatszon velle egy kicsit. 

Mindezek utan elmentunk hajokazni egy kicsit a vizre. Szebbnel szebb hazakat es hajokat latok ahogy haladunk el mellettuk. A csatornakban hemzsegnek a halak. Nem tudom miert tettek, de egyfojtaban 1-2 meter magasra kiugrottak a vizbol. Kimegyunk egy kicsit a nyilt vizre es abban a pillanatban egy karnyujtasnyira megpillantjuk a delfineket.  Haha es sikerult is lencsevegre kapni az egyiket! Meg a delfinek hangjat is halottuk olyan kozel voltunk.

Ja es ennek a haznak a tulajdonosa egy nyugdijas autoszerelo. New Yorkban volt egy muhelye...

Ez egy nagyon durva hely! Aki itt el, annak nincsenek nagy gondjai az elettel... 

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr941971329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása