Fejedelmi győzelem!

2012.06.16. 13:52

És lőn 39 tétel melyek fűszálként hajoltak meg az erős szélben amit a 2012 végzős hallgatók vértesei okoztak a hatalmas összecsapás folyamán. A csata elkerülhetetlen volt! Öt év folyamatos huzavona után a végső küzdelem meghozta a várva várt győzelmet... Vége! Nincs tovább Történelem és Társadalomismeret szak. Már csak az utolsó tanítási gyakorlat ill. szakdolgozat választ el a diplomától. 

Ováció!

Na és mit kezdesz most magaddal?! Hát őőő tovább tanulok. Habár a tanítási gyakorlat alatt megkedveltem a szakmát és szeretek a tanteremben lenni a gyerekekkel, de a társadalmi presztizse valamint a fizetés milyensége nem elegendő, ha figylemebe vesszük, hogy milyen társadalmi munkát végzek. Sajnos nem vagyok annyira elhivatott, hogy mindezt beválaljam. Helyette az ifjú titán nekiveselkedik a nemzetközi tanulmányok szaknak amit rögtön már masteren el is kezdhet. (Jóváírják a történelem és társadalomismeret előtanulmányaimat.) Egy dolog biztos. Ehhez a háborúhoz több pénz kell mind képletesen és szó szerint is. Csak nehogy úgy járjak, mint Ferenc József: "Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam." NEM "Az nem lehet hogy annyi szív hiába onta véret és keservben annyi hű kebel szakadt meg a honért." 

Okés, lovakat lecsutakolni, abrakokat jól megtömni és kis pihenés az újabb kaland elött. 

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr584592019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása