Folytatódik a tavasz!

2007.04.12. 20:00

Hát hazajöttem és nem úgy folytatódik, ahogy abba maradt! Felfrissültem. Jól érzem magam mostanában, bár a tanulmányi dolgaom beárnyékolják néha a jó kedvemet, de tűrhető a helyzet.
Kedden jövök haza az órákról. Hát Aendru-val találkozok és az egyik "barátjával". Nem jösz moziba? Hát úgyis jó régen voltam már, de menjünk. Letettem a cuccom otthon és már mentünk is. A Taxi 4-et néztük meg. Nem csalódtam a 4. részben sem....

Szerdán nem volt egy órám sem, igazából lett volna, de elmaradt. Így egész nap, itthon voltam és sok apró dologgal foglalkoztam. De azért du-án elmentünk Aendru-val a könyvtárba ahol nyugi van és latinoztam. Itt eldöntöttük, hogy este elmegyünk az Anna fűrdőbe és relaxálunk. El is mentünk! Előszőr csak úszkáltunk a hidegvizes medencében, majd egyre melegbb zónákba igyekeztünk. A melegvizes medence közepén mozaikból ki van rakva egy sakk tábla. Muszály volt egy partit levezetni... És ki nyert? Hát én! :) Végig ő vezetett, álandóan támadott, és egy kis figyelmetlenség és sakk matt. Hát Aendru legközelebb jobban figyelj. Ezután még melegebbre vettük a figurát és elmentünk a szaunába. Le kellett vennem a nyakláncom, mert annyira felmelegedett, hogy égette a nyakam. Utána lemostuk magunkat a 10 fokos hideg medencében..... Nagyon jó volt, azt hiszem ide többszőr el kell látogassunk.  Majd elhozom a srácokat is és Orsi sem foglya elkerülni ezt  a remek helyet. Olyan jót aludtam az este a szauna után, és jól is keltem, igazán megérte a pénzét.

Ma mikor jövök haza a suliból, mit látok a Mars téren? (Valaha Marx térnek hívták, még a hajdani időkből) Hát Marx képszobrát, de nem úgy ahogy eddig. Az orrát piros színnel kifestették és alá nyomtatott nagy betükkel ezt írták: A bohóc! Már nem azért, de ez vandalizmus. Jó rendben én is utálom Marxot, meg az összes többi baloldali politikus és írót, de ez a szobor nem tehet semmiről, az eszeme nem volt jó. Vagyis maga az eszme jó volt, csak az emberek ezt soha nem tudják megvalósítani, mert mindíg lesz olyan aki többet akar. Na de nem akarok belemélyülni, mert kétszer ilyen hosszú lenne a bejegyzés.
Függetlenül Marx-tól, magyarországon eleve sok a falfirka, enyit a magyar nacionalizmusról. Ennyire vigyázunk a saját környezetünkre. A grafitiseknek még az sem számít, hogy történelmi épületeket fújnak le stb. Felháborító és elszomorító! Félrértés ne essék nem védem a Marx szobrot, én eltávolítattnám, nem firkálnék rá, mert az rontja a tér öszképét. Meg már eleve letünt korszak maradványa és nem is pozitívé....szóval le vele!  Legyen végre rendszerváltás!

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5857871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flo Jo 2007.04.19. 13:35:57

Anna fürdő télleg király!!!
Amikor én voltam ugyanebben a sorrendben látogattam meg a helyiségeket és a sakkparti valóban kihagyhatatlan!!
Marx-szal is egyetértek!
u.i.:Ti is szépek vagytok a barátnőddel :-))

Vinerius Norbertus 2007.04.19. 14:40:20

Igazán örülök, ha egyet értesz velem.
Eléggé azonos körökben mozoghatunk...

Csak egy kérdés, a húsvéti szünetet hol töltötted?

Flo Jo 2007.04.20. 10:00:20

miért is?
amúgy én is csak azzal voltam aki a legfontosabb :-)

Prücsök 2007.04.20. 10:14:05

Szia!
Csak annyit mondanék, h. szerintem a falfirkák nem a hazai nacionalizmusról, hanem arról a sok, nagyon sötét, értelmileg mélyen a szint alatt teljesítő "maj' én megmondom neked a frankót" név alatt tömöríthető, infantilis egyedek önképző köréről tanúskodik.
A másik: volt egyáltalán szó rendszerváltásról?? Lemaradtam róla! :)
Másrész talán nem szerencsés olyat mondani h. "utálom az összes baloldali..." Ezt biztos ismered: "Amíg léteznek alsóbb néprétegek, én közéjük tartozom. Amíg léteznek bűnöző elemek, magam is az vagyok. Amíg egyetlen lélek is börtönben sínylődik, én sem vagyok szabad." Ezt is egy baloldali mondta, és bár nem vagyok baloldali, ez mégis "bejön". Csak oda akartam kijutni, h. soha nem értettem amikor valaki v.mitől ab ovo 100%-ban elzárkózik...
Az emlékművekkel kapcsolatban: nekem igen ambivalens érzéseim vannak, mert ezek mégis csak a történelmünk részei, másrész egy olyan erősen frusztrált országban, mint amilyen a mienk, talán nem szerencsés ha állandóan negatív "emlékeztetők" vesznek körül. Nem mintha az "új ötletek" sokkal jobban tetszenének: ld. az új emlékművet az '56-osok terén; kormolyan akasztófa-szimbólumokkal kell emlékeznünk történelmünk egy olyan napjára, amikor ez a nemzet igazán "világszínvonalú" volt???

Vinerius Norbertus 2007.04.20. 11:16:00

Szia Prücsök!

Valahogy sejtettem, hogy csak egy kicsit kell megpendítenem a témát már is lesz belőle valami párbeszéd. :) Ami nem rossz, sőt örülök neki, mert legalább egy kis eszme csere....
A falfirkákról még csak annyit, hogy szerintem egy bizonyos szinten kéne az embrekben legyen egy kis haza szeretet, hogy a történelmi épületeket, sőt akármiet ne firkájanak össze. Bár neked is igazad van, az értelmesebbjének meg sem fordúl a fejében az ilyen....
Hát igen, jó vicc rendszerváltás?!
És most azt akarod mondani, hogy amíg léteznek cigányok te hozzájuk tartozol? Mert ha jól sejtem ők az alsóbb néprétegek közé tartoznak. Félre ne érts, nem akarlak megsérteni...!!! Lehet kicsit nyers példa volt, de csak azt szeretném, ha kifejtenéd, mit akartál ezzel mondani. Mert én így ezzel az idézettel nem értek egyet. Amúgy én csak azt tudom, hogy ma Magyarországnak árt a baloldaliság....(Viszont 48-ban ők voltak a jók...de hadd ne hasonlítsuk Gyurcsányt Batthyány-val...) Nézd meg, ma haldoklik ez az ország, elárúlta a saját vérét (2004. dec 5.) Mindenki menekül innen és nem jön vissza! Szégyent hoztak a magyar névre és ez sajnálatos! Van nekem egy mondásom amit egyszer én találtam ki: "Ha Magyarország számítógépes játék lenne, már rég meg kellett volna nyomni rajta a restart gombot!" Szóval csak elkeseredésemnek adtam hangot, mikor azt mondtam, hogy nem szeretem a baloldali eszmét, hiszen nagyon sokat tehet a mai állapotokért....

Prücsök 2007.04.20. 19:10:32

Szia! :)
Abban az értelemben tettem magamévá ezt az idézetet, amennyire szociálisan (túl)érzékeny vagyok - egy olyan országban, ahol az emberek inkább belerugnak a földön fekvőbe, ahelyett, h. segítenének. Az én kis mikrovilágomban megpróbálok segíteni bárkinek bármiben, ahogy erőmből bírom - sajnálatos és önkonfrontáló tény, hogy igen gyenge vagyok. Túlságosan idealista nézeteim vannak, ezért mélyen megül a depresszió, h. egy ilyen ocsmány, szemét világban élnünk; mélyen vigyázok arra a néhány jó pillanatra ami véletlenül adódik.
A cigánykérdés meg egy teljesen más dolog -ennek külön blog kellene- mindenesetre az látható volt már jó előre, h. a velük szemben alkalmazott pozitív diszkrimináció, önmagában hordozta a konfliktust.
2004.dec.5.: nagyon is várható volt mi lesz a szavazás eredménye - nem hiszem h. ehhez bármit hozzá lehetne fűzni. Teljesen egyértelmű volt h. nem lesz megszavzva a dolog...
Én a magam részéről úgy látom erre az országra ráférne egy kis "egészséges nacionalizmus". Az embereknek arról sincs fogalmuk mit jelent a piros-fehér-zöld a zászlóban. Egy ismerősöm mondta h. a tévében diákokat kérdeztek 56-ról, akik elkezdtek az ügy kapcsán Petőfiről beszélni... Az h. "magyarnak lenni, s erre büszkének lenni" már otthon, a családban megbukott, mert manapság nem "trendi" magyarnak lenni!
És mi a véleményed arról h. egy megbukott köztársaság megoldása a diktatúra? Vagy várjunk csak, nincs már most is diktatúra?

Vinerius Norbertus 2007.04.20. 20:32:59

Ismét üdv!

Igen, ebben az országban úgy mennek a dolgok, ha megdöglik a tehenem, akkor dögöljön meg a szomszédé is...
és ugye amit te is mondtál. Szerintem ez a probléma az összefogás hiányában merül ki.
A szavazásról meg még annyit, hogy igazán felháborítónak találom az eredményt. Csak úgy mellékesen megsúgom, hogy a határon túli magyarok második trianonként élték meg, csak most a sajátjaik árulták el... Épp ma beszéltem Aendru barátommal (albérlőtárs), hogy Magyarország egyszerüen nem képes túllépni a saját árnyékán. Az állítólagos rendszerváltást is csak pár politikus döntötte el Mo.-on. Míg pl. Romániában a nép csinálta és kinyírták Ceausescu-t, addig Mo.-on megmaradt a slep.... és sajnos most is azok vannak hatalmon.
Ráférne egy kis nacionalizmus?! az nem kérdés....hanem tény!
Még mielött megbukott volna a köztársaság akkor is bajok voltak az alkotmánnyal, mert ha ismereteim nem csalnak Mo.-on szovijet típusú alkotmány van érvényben még a mai napig. Szóval én már azzal sem értek egyet, nem hogy a köztársasággal.... ha jól megnézzük Magyarország 1944.-ig királyság volt és 75 éve van csak köztársaság ami fennálása alatt ennek az országnak semmi jót nem adott! Szóval én már ezzel az államformával sem értek egyet... de hogy mi lenne helyette az más kérdés. Szerintem mindegy, csak jól működjön és hatékony legyen a nemzet felemelkedése érdekében. Egyébként barkóbázzunk kicsit, szegeden tanulsz? :) Elsős vagy? Ki vagy? :)

Prücsök 2007.04.21. 19:58:17

:)
És ha nem vagyok egyetemista v. elsős v. hasonló, csak egy senki takarítónő, akkor nem érdemes velem olyan témában beszélni, amelyben egy identitását vesztett magyar nemzetről van szó?
Egyébként a szavazással kapcs.: az hogy meglepődtél az eredményen az azt mutatja számomra hogy kevés emberrel beszélgettél még a témában. Úgy látszik nem találkoztál még a többségben levő, agymosott, média által kinevelt mai átlag, ebben az országban szavazati joggal rendelkező egyeddel (szándékosan nem használom rájuk a magyar jelzőt, mert az erősen inadekvát lenne - és az ujjam is beletörne ha ilyet gépelnék). Nincs még egy ország ahol a kormányok és kormányfők ennyire semmibe vehetik az embert - és a többség erre csak rezignáltan bólint... És ha kimegyek az utcára egy gyűlésre, ne adj Isten tüntetésre, vagy kokárdát merek hordani hétköznap, akkor a híradóban azt hallom magamról h. én vagyok a csőcselék, akkor azért erősen elszáll az agyam... Okt. 23-án a zsaruk elvitték mellőlem a sajtós ruhában levő barátomat, aki egy rádiónak dolgozik és egész nap őrizetben tartották, egy szó nélkül - jó itt élni?
Barkóbázzunk? Álláspontom a témában: quieta non movere; mivel se túl szép, se túl okos nem vagyok, az egyetlen vonzó tulajdonságom ebben a helyzetben h. nem tudni ki vagyok. Barkóbázzunk? :)

Vinerius Norbertus 2007.04.22. 10:48:54

Hát takarítónő nem használ olyan kifejezéseket amiket te....(főleg nem beszél latinul)
"Kevés emberrel beszéltem, a témáról" Mondjuk ez nem igaz, sőt mikor történt ez az egész akkor én térítgettem az embereket, hogy ne legyenek már árulók... és még olyan ember is megingott aki álítólag jobboldali érzelmű és viselte a Történelmi Magyarország-os kitűzőjét. Semmi kétség itt nagyon nagy bajok vannak és lassan már amondó vagyok, hogy a magyarság oda át van... Lenne egy kérdésem, tudom kissé nehézkes és bonyolult, de te miben látnád a megoldást?
Annyit tudok rólad, hogy lány vagy és tuti, hogy egyetemista, nem létezik , hogy ne légy az... Szegedre jársz?

Prücsök 2007.04.22. 11:39:31

Pedig voltam már takarítőnő is :) és túlkoros vagyok ahhoz, hogy egyetemre járjak.
Most nem tudom kifejteni, mert el vagyok havazva, de röviden és velősen: ki kéne rugdosni ezt a sok mocskot ebből az országból. De nem is ez a lényeg, az emberek érdektelensége a legnagyobb gátló tényező - élik a saját kis életüket, struccpolitikával, és azt hiszik ha minden reggel elmennek dolgozni, elvigzik azt amit a szerintük kötelességük, akkor már el is van intézve minden - hát hadd mondjam meg, kurvára nem így van. Belénk nevelték a szocialista érában ezt a mentalitást - semmivel sem kell törődnünk, mert majd ott "fenn" megoldják helyettünk - és a legnagyobb megvetésem azoké akik ebben a posványos gödörben tétlenül fetrengenek - élve a saját kis kicsinyes életüket, s én vagyok a csőcselék. Ami a meglepőbb, h. azokban is megvan ez az érdektelenség, akik nem is éltek igazán a szocializmusban - bennük van mint valami kollektív emlékezet, amit az anyatejjel szívtak magukba. Hát nem nonszensz? Nem vagyok elég karizmatikus személyiség h. fel tudnám ébreszteni az embereket erre a szánalmas helyzetükre, ha pedig véletlenül akad ilyen ebben az országban, azt az ellentétes politikai oldal sikeresen tudja fanatizálni... Tényleg tanulnom kéne, de olyan rohadt jó idő van...

Prücsök 2007.04.22. 12:03:20

Ja, és én nem az Anna fürdőbe járok, ha van kedvem, akkor késő este lemegyek a Sportuszodába, mert az ingyen van, leúszok amennyit bírok és haza baktatok a koliba...ahonnan lehet kirúgnak mert pont a fő fő fejesekkel vesztem össze, lehet albérlet után kellene néznem... Na most már egy csomó mindent elárultam magamról

Prücsök 2007.04.22. 12:46:58

Még segítség: a mi szépséges ("legalább nekem szép...") Alföldünkről származok.

Vinerius Norbertus 2007.04.23. 17:13:17

Kicsit ütik a gondolataid egymást... Merthát ha túlkoros vagy és nem vagy egyetemista akkor hogyan lehetsz koliban? Tuttommal csak diákok lakhatnak koliban.... Na most lebuktál..:) Összevesztél a górékkal, gondolom ha ott is így kiálsz magad mellett akkor nem volt nehéz... Sportuszoda az hol is van a híd mellett?
Szegeden tanulsz ez már biztos és lány vagy. Ja és az Alföldön laksz. Hát én kárpát medencei lakos vagyok. :d Egy kérdés, neked mi tetszik az Alföldben? Persze aki ide születik az elfogúlt lehet, csak érdeklődöm, hogy talán te is megláttad amit Petőfi is....
Hát igen, itt csak pár embert kéne végre végleg félreálítani és friss húst az "asztalra" tenni, mert ez már nagyon bűzlik....
Nem lenne jobb esetleg találkozni valahol és ott folytatni ezt az érdekes diszkurzust?

Flo Jo 2007.04.23. 17:35:04

Tudom kissé későn reagálok,de csak most olvastam a blogot. Tök jó, hogy Ti (szépséges alföldi leányzó+veszprémi úrfi) cseverésztek Trianonról. Ha megyek az utcán és látok valakin ilyen pólót, hogy "Trianon!Elfelejtettétek?" őszintén szólva hánynom kell. Nektek "magyaroknak" fogalmatok sincs arról, hogy mit jelent Trianon. Nektek soha nem mondták, hogy te vagy A Magyar! Soha nem éreztétek azt milyen magyarnak lenni!Én bárhová megyek sosem vagyok igazi sehol:határon túl én vagyok a Magyar, és a kedves Trianont pólót viselők meg szimplán lerománoznak miközben zentai vagyok... de ez a legkevesebb! A lényeg, hogy nem is sejti mi pólója tartalma.
A Ti gyerekeiteket nem kell félteni fényes nappal az utcán hogy szétverik a semmiért,nem kapsz dupla annyi büntetést a rendőrtől mert magyar a rendszámtáblát. És sorolhatnám. Ismerek olyat aki 8 osztállyal bankban alelnök. És miért? Mert szerb! És a 4osztályos gyereke lesz az utóda és nem az egyetemet végzett magyar az tuti!A magyar az dögöljön meg! Kétkezi munkával keresse meg azt a pénzt amivel épphogy nem fordul fel. Na Ez Trianon!
És ha még ráérnék akkor írhatnék nektek magyaroknak ezt-azt!
De Ti csak vitatkozzatok arról amiről fogalmatok sincs. Ez az ország majdnem 90 év alatt annyit sem tudott elérni, hogy beismerjék külföldön, hogy ez a világtörténelem legnagyobb szemétsége volt, nemhogy valami területet visszakapjon... A szavazás meg -elárulom- csak arra volt jó, hogy felkorbácsolja a hangulatot és még nagyobb legyen a feszkó!
Na ezt tudja Magyarország. Mindig visszasírni a múltat! Volt nekünk Nagy-Magyarországunk meg Aranycsapatunk is, de asszem egyik sem lesz többet. De beszélni lehet róla! Jó időtöltés...

Flo Jo 2007.04.23. 17:38:20

nekem ugyan látszik az emailemből, de le is írom,hogy Lívia vagyok, mert bármit mondok azért vállalom a felelősséget!
és ha Prücsökben van egy kis önbecsülés akkor felfedi kilétét és vállalja névvel együtt a gondolatait!
amúgy no harag!
peace gyerekek :-D

Prücsök 2007.04.23. 17:42:12

Találkoztál már olyan emberrel aki ne hitt volna mélyen és harcosan a környezetvédelemben? Én nem! Tehát azt az egyértelmű következtetést kell levonnunk, hogy ebben az országban mindenki a természetet, környezetét, a Földet imádja, neki adózik minden nap szent imádságaival, s oltáránál ájtatoskodik. És lássunk csodát, mégsem így van, mert ha van valami, amit az emberek semmibe vesznek (nem használok trágár kifejezéseket - megígértem magamnak), szóval ha van valami amit az emberek jó magasról leszarnak (bocsi) az a környezetvédelem. Az ipari forradalom óta szépen szétcsesztük ezt a bolygót, néha elrebegünk egy maxima mea culpát, és ha kimegyünk a szobából még a villanyt se kapcsoljuk le magunk után (még ha a miniszterelnöknek nevezett egyén is kérne erre, akkor sem!). Amitől aztán végleg elrobban az agyam az azok a figurák, mint pl. Leonardo DiCaprio, a szent környezetvédelmi harcos, aki a volt alelnökkel bratyizik (ld.: Kellemetlen igazság) és közben a filmiparban melózik, ami köztudottan az egyik legnagyobb környezetkárosító tevékenység (lásd szén-dioxid kibocsátás és mi egyéb). Arról már nem is beszélve h. a Part c. film forgatásánál kiírtottak valami fél erdőt, amiért a biróság el is ítélte a stábot, de könyörgöm ez mit segít az erdőn??????
És ha valami szeméttelep épülget vagy miegyéb a közelben akkor rögtön elkezd az egyed kardoskodni: "mert azé' hé ember! ez ám eltakarja a szép panorámám!! Gondolkozzál már el, én is itt élek, építsd má' máshová - adjak pénzt?" És akkor mindenki szépen kiáll a másik mellet, hogy tényleg nem nagyon szép dolog ez a környezetszennyezés (közben magában örülget hogy neki nem kell tevékenyen részt vennie a buliban). És megint ott vagyunk, hogy mindenki éli a saját kis életét...

Prücsök 2007.04.23. 18:06:32

Most mint mondjak az olyan emberről aki egyik nap Trianonos polót másik nap pedig Che Guevara polót hord? Másrészt nem hinném kedves Flo Jo hogy a tieddel ellentétes véleményen voltunk, illetve, hogy megérdemeltük volna a Te kirohanásodat, sőt szerintem egyáltalán nem is volt korrekt. Én nem úgy vettem észre hogy mi Trianonról "vitázunk", falfirkákról, baloldaliságról stb. volt szó, egyszer hangzott el az hogy Trianon, de nem abban az összefüggésben, mint amire Te reagáltál, arról már nem is beszélve hogy egyikünk sem akart nagy okosságokat mondani illetve beletiporni más lelkébe - s szerintem nem is tettük meg, s így nem is érdemeltük meg a felháborodásod. Nem mondhatom hogy megértem a te elkeseredettségedet, mert én nem élem át, de elhiszed nekem hogy átérzem hogy mi fáj? Teljes mértékben egyetértek mindazzal amit mondasz. Mindazonáltal ugrok rá ha inkorrektül rámtámadnak.
Amúgy anélkül is van bennem önbecsülés hogy megadnám a személyi számomat, és ha vállalnom kell a bíróságon amit mondtam akkor vállalom is, de ehelyütt jelenleg mit segít ha ideírok egy nevet? Amellett a névtelenség csak egy dramaturgiai elem volt a beszélgetésben.
Nők beszélgetnek...

Vinerius Norbertus 2007.04.23. 18:25:29

Flo Jo barátomat ismerem és megnyuktathatom Prücsök beszélgető társamat affelől, hogy csak elkeseredésében írt ilyen vehemensen a témához. Amúgy elolvashatta volna kicsit alaposabban is, de már mindegy. Úgyis találkozok vele és.... A lényeg, hogy nem szeretném, ha a blogom vitaparti lenne. De csak eszmét cseréltünk , tiszta sor, csak előre szólok....
Egy valamit nem értek, hogy jött most ide a természetvédelem????
A másik, nem reagáltál az utolsó kérdésemre, vagyis nem folytathatjuk esetleg máshol?! Írj az e-mail címemre, ha ezt túl nyílvánosnak találod.....

Prücsök 2007.04.23. 18:39:19

Mikor a körny.védelmes bejegyzést írtam akkor még nem láttam a Flo Jo-féle bejegyzést, ha megnézed nagyjából egy időben kerültek fel.

Flo Jo 2007.04.23. 19:44:22

Nem akartam senkinek nekiugrani.aztán már én is észrevettem-újbóli elolvasásra- hogy kicsit kemény lett!de nem vagyok ám úgy elkeseredve norbomolj!
kecskeméti magyar volnék már vagy mi? :-D
egyébként oké prücsök(továbbra is anoním), hogy egyszerre került fel a két komment,de akkor is hogy jött ide a körny.véd.??
amúgy sajna mi kis emberek nem sokat tehetünk ilyen témákban.hacsak fel nem vesszük a politika minort :-)

Flo Jo 2007.04.23. 19:50:46

egyébként Trianont én szűrtem ki az irományból,mert nekem arra villan a szemem,amúgy valóban nem arról volt szó!bocsesz

Prücsök 2007.04.23. 21:02:17

Kedves Flo Jo!
Én csak arra ugrok ha igazságtalanul rámtámadnak, amúgy nem történt semmi, hiszen értelmes emberek vagyunk mindnyájan és ahogy látszik tudunk kultúráltan beszélni.
A körny.véd úgy jött a képbe, h. elakartam terelni magamról a figyelmet és bedobni egy új témát (rengeteg van amiről érdemes lenne beszélni és érdekelne mások véleménye).
Ha nem adom meg a kilétem akkor proscribáltok? :) Most mondjam azt "h. ha megmondjátok melyik műből származik a Prücsök elnevezés, akkor megmondom ki vagyok?" Nem szórakozom! Bocs! Ha nagyon muszáj akkor be is mutatkozhatok, csak nem látom értelmét, a nevemből nem fogtok megismerni, például azzal hogy tudom, Lívia vagy semmivel sem tudok rólad többet, már most többet tudok Flo Jo-ról mint Líviáról - gondolom érted mire gondolok. Most komolyan ragaszkodtok hozzá?

Flo Jo 2007.04.27. 17:05:16

Hello Prücsök!
Én is mondhatnék ilyet hogy tudod-e ki volt Flo Jo? Ez nem ér. Valszeg Te sem fogod tudni. Max. rákeresel google-n, úgy mint én Prücsök-re,de nálam nem sok értelmes jött ki. Mindenesetre ez valami gyerekmese lehet,nem?
Amúgy felőlem jó vagy Prücsöknek is!
Egyébként meg ez a Norbi blogja. Először tőle kérdezd meg hogy indítsunk-e vitát a környezetvédelemről vagy bármiről. Nem hiszem, hogy ő azért írja a blogját, hogy ilyenekről beszéljünk hanem inkább csak leírja a mindennapjait. De tőle kérdezd meg!
És tényleg nem azért de az emberek,úgy szokták kezdeni a beszélgetést, hogy bemutatkoznak!
De engem különösebben nem érdekel már hogy ki vagy. Legyél Prücsök,ha neked úgy jó!
Egyébként Flo Jo=Lívia tehát ugyanannyit tudsz rólunk!
na üdv

Prücsök 2007.04.27. 19:07:27

Üdv!
Nem gyerekmese, hanem Rejtő Jenő: Az ellopott futár - mindenkinek sok szeretettel ajánlom, nagyon jó, mint szinte minden Rejtő :) De mondtam, h. nem szórakozok...

Egyébként, meg bocs h. egyáltalán meg mertem szólalni egy nyilvános oldalon - többet nem teszem ;)Mindenesetre, nem civilizációs hiányosságok vezettek a be nem mutatkozásra.

Kedves Norbi! Ne haragudj, h. belerondítottam a blogodba, nem állt szándékomban, elnézést kérek!

Vinerius Norbertus 2007.04.28. 18:49:31

Kedves Prücsök!

Köszönöm könyvajánlót, de most mivel elkezdődött a vizsgaidőszak csak bizonyos könyveket olvasok, másra nem is marad időm. De élvezem a töris könyveket, lovagok, hercegek királyok krónikályit és mind ez valóság volt!

"nem civilizációs hiányosságok vezettek a be nem mutatkozásra."
Azaz nem akarsz direkt bemutatkozni, mert nem akarod, hogy kiderüljőn, hogy ki vagy... hát jó, nem ragaszkodom hozzá, de azért jó lett vona. :(

Nem rondítottál bele a blogomba, nagyon örülök, hogy egy újjabb beszélgetőtársa találtam és akivel megértjük egymást. Csak egy dolgot kérek, nem szeretem, ha sokat keseregnek körülöttem, alapjába véve vidám mosolygós ember vagyok és azon vagyok, hogy engem is ilyen emberek vegyenek körül. Szóval továbbra is csak vígan cseréljünk eszmét.;)

Vinerius Norbertus 2007.04.28. 20:53:10

Mr. Sherlok alias Flo Jo, köszi a detektív munkát, de most szünet következik...hosszú hétvégés szünet.:D

Jó hétvégét!
süti beállítások módosítása