Termeszetesen a kulturaval kezdtunk es ellatogattunk a Ringling Museum of Art-ba. Ez egy naagy-nagy teruleten elhelyezkedo epuletegyuttes. Egy oriasi cirkusz felepiteset, tortenetet, hagyatekat mutatja be. Az erdekes az egeszben, hogy tobb ezer ember es tobb szaz allat volt mind egy ember keze alatt. Dus gazdag ember lett belole es a vilag minden reszen megfordult. Termeszetesen minden felet, ami tetszett neki megvasarolta. Igy meg romai szobrot es Maria Terezia olajfestmenyt is talaltam, termeszetesen nem 10x10-es meretben...

Hoho, ekkora muzeum korbejarasa utan az ember megehezik! Nemde? Hat mennyunk el a Wing House-ba. Ez egy igen erdekes hely... A mottoja Grill and Girls. :) Ezt az ettermet Kolos baratomnak ajanlom. (www.winghouse.com) A specialitasa a mezzel karamellizalt szarnyak... hmm. Valamint LCD kijelzon mennek a meccsek, nascar, foci, basketball stb. Es a lenyeg, hogy lanyok voltak a pincerek, de nem akarmilyenek! Sportcipo, harisnya, nagyon rovid nadrag es nagyon kivagott topp. :P Termeszetesen nem mulasztottam el kozos fotot csinalni a pincernonkkel Alexaval. :D Mondjuk voltak kellemetlensegek is, mivel nem volt sehol fogpiszkalo es ugy kellett kulon kernem, valamint kezzel kellett ennem, mivel ez egy ilyen hely. (A szarnyat megis hogy enned? Kessel villaval? LOL xD) De mindent osszevetve ezen a helyen osszefut az ember nyala es nem csak az eteltol. :)

Amerikai kulonlegessegek kovetkeznek:

Csak stop tablat lattam eddig az utakon. Anyukam mondta, hogy egyaltalan nem ismernek mas tablat. Olyan, hogy elsobbseg adas kotelezo, vagy behalytani tilos, varakozni tilos stb. Ezeket nem ismerik. Adja az eg, hogy ne keruljenek Europaba kocsival... :)

Itt a kest max. arra hasznaljak, hogy felvagjak a hust, de nem esznek velle. Felvagjak a hust, leteszik es villaval esnek neki. Persze vannak kivetelek.

Ja mondtam mar, hogy 1 phont csirkemell 1 dollar, 1 db. alma 1.29 dollar...

Itt nem kotelezo a motorosoknak vedofelszerelest viselni. A vilag legtrermeszetesebb dolga autopalyan szaguldozo motorost rovidujjuban latni es uszoszemuvegben. Nagy ritkan azert elokerul a bukosisak, de a gerincvedot el lehet felejteni.

Itt alig van ado valamin, olyan konnyu elet van itt, hogy az az europai, aki egy kicsit is dolgos es okos annak pillanatok alatt arany elete lehet. Mondom ezt akkor, amikor Amerika is hanyatlik egy kicsit.  Most a benzin 2,80 dollar gallonja, de ezelott 10 evvel 1 dollar volt!! Felfogod 170 Ft egy gallon! Akkor milyen elet lehetett itt...

Fix osszeget fizetsz internetre ami korlatlan, tv-re aminek annyi csatornaja van hogy nem ersz a vegere es..... telefonra, ami belfoldon (az egesz USA teruleten) INGYENES! 

Kerem tisztelettel itt alig van por, a portorles immar a multe, hasznaljon floridai levegot... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr471965755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása