Megyunk nagyba anyukammal a hivatalba es menet kozben mit latnak szemeim? Egy no vezetes kozben kessel banant eszik... biztos megehezett a lelkem... :) No de azert nem kene on es kozveszejes lenni. Es ha mar a hivatalrol van szo, akkor elkerulhetetlen, hogy ne emlitsem meg, azt, hogy meglattam eletem elso olyan fekete nojet, aki tetszett is valamennyire. Hmm... mostanaban hatalmaba keritett egy vagy. Az egesz fuggetlen az utazasomtol es Szegedhez kot, de tudom, hogy ezzel megszegnek egy torvenyt es nem is biztos, hogy sikerulne kielegitenem ezt a vagyamat. Mondjuk azzal, hogy gondoltam ra, mar megszegtem, de nem tehetek rola... Ezt szamomra lehetetlen betartani! Hat majd elvalik, hogy mi lesz belole.

Erdekesseg meg itt, hogy ko kemeny szelektiv hulladekgyujtes van, kulon a papir, kulon a soros dobozok stb. Mindennek megvan a maga kukaja, es egyik nap ez a kukas auto jon, a masik nap amaz. Kepzeld el, hogy meg a mozgasserultekert is kulon auto jon, ha el akarnak menni valahova es nem a varosi buszt akarjak hasznalni. Kerlek fizeti a biztosito... Megbeszelik, hogy mikor akarnak vissza menni es akkor elmegy mindenkiert a kocsi es irany haza. A gyerekekre itt ugy vigyaznak mint a himestojasra! Ha at akar menni a zebran, akkor mind a ket oldalon all egy ember akinek az a munkaja, hogy megallitsa a forgalmat egy batar nagy stop tablaval es atsegtse az uton, mint egy ovodast. Rohej nem?! De ez ervenyes a 14 eves gyerekekre is, a kozepiskolasokra is...

Horgaszkedvelok figyelem, itt annyit horgaszhatsz es akkor amikor akarsz. Hidon, hid alatt, hajoban vagy a parton mindegy, mert nem kell horgaszengedejt valtani! Ingye van, csak legyen idod ra :)

Elmentunk este fele a Mexicoi-obol partjara setalni. Olyan meleg a viz... melegebb, mint a medence! Most nem usztunk, de legkozelebb tuti kiprobalom. Olyan a homok, mint a baba puder. Leultunk es neztuk a tengert, erre nemsokara egy raj delfin 50 meterre a partol feltunt es oket bamultuk. Szerintem kajaltak, vagy ok tudjak mit csinaltak. Koncentralunk ezerrel, hogy elcsipjuk a hatukat, amikor felbukkannak, es egyszerre csak egy rikacsolo hang uti meg a fulunket a hatunk mogul. Komolyan az embernek mar egy perc nyugta sem lehet, ezekben nincs egy csepp szegyenerzet sem... ott csinaljak mindenki szeme elott... de a lenyeg, hogy nagyon siralyok voltak. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr951960900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása