Változó idők

2009.11.27. 11:27

Hát szerbusz!

Öregem, hogy te mekkora lendülettel jöttél az egyetemre! El sem tudom képzelni, hogy mit vártál, hogy majd mindenki térdre esik elötted és minden ajtó kitárúl?! A lényeg az egészben az, hogy teljesen másképp alakúltak a dolgaid, mint az vártad. Ember, még egy rohadt íróasztalod sincs november végén! Saját magad kellett hogy utánna mennyél a használd bútor üzletbe. (Bár igaz, hogy a tulaj álja a számlát)

Jegyekről túl sok mindent nem tudok mondani, most kezdődik a vizsgaidőszak. No de annál több bajod van a társadalmi kapcsolataiddal! Igazából csak 3 emberrel van gond, de őket nem tudom figyelmen kívül hagyni. De hogy mi zavar? Talán az, hogy lekezelőek, de leginkább az, hogy olyan tömények...! Mindegy hát, tömjénezd magad te is!

Annyi más minden van amit megismerhetsz nehogy már megzavarjon egy-két ember... 

Úgyhogy tervezd csak a kirándulásod, a kapcsolatod a vizsgaidőszakod és ami a legfontosabb, hogy vidd véghez amit elterveztél és jól! Aztán mondjon ki mit akar...

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr961556038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása