Ballagó idö

2007.02.14. 13:03

Tegnap este elkeztünk beszélgetni itthon a skacokkal és mivel Aendru-nak volt egy szamóca likör-vodkája úgy döntött, hogy a nyakára hágunk. Hát jó tegyük. Ilyen szines piát még nem ittam, édes is volt, meg minden baja volt neki. De az újdonság kedvéért... Fincsi humorbonbonokkal növeltük az est fényét, psszt a végén megin feljön a szomszéd. Nem baj jöjjön, majd öt is megkínáljuk. Elhatároztuk, hogy reggel együtt reggelizünk. Reggel mi? Csak én keltem 9-kor, hogy elkészítsem a menetfelszerelésem az útra. 

Lépek egy nagyot és itt hagyom ezt a világot egy fél hétre. Hohó milyen nap van ma? Bálint nap... Már nem bírnak magukkal ezek a lányok, "reggel" mire ébredtem, hogy találtam az e.-postaládámban egy levelet. "Boldog Bálint napot, remélem meglátogatsz majd a suliban!" Bár nem vagyok Bálint, de értem a célzást...:)

Ennek ellenére itt meg inog a bicikli, de remélem azért álva marad jövöhét péntekig legalább! ÁÁÁ Ezeknek itt minden baja van! "Nem akarok megint a padlóra kerülni és megbántódni." stb. stb. stb. Micsoda álláspontok, ezek azért vannak, hogy legyen ki megdöntse öket... 

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr9536520

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.jaggaer.com 2019.04.09. 17:14:24

Colorpak Indonesia Tebar Dividen Rp 19,57 Milyar - Berita Saham Investasi Pasar Modal Market Research

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitykó János 2007.02.19. 13:41:48

Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy a szegedi Vinerius-Wolf-palotában, Hozzánk hű nemes hercegünk és grófunk holmi lakoholszagú tivornyákat rendeznek, megszégynítve ezzel nemes és jeles arisztokráciánk fényét és pompáját!
Tájékoztatjuk a Nemes Urakat, hogy Őfelsége a Legkegyelmesebb Király sürgős magyarázatot és pontos helyzetjelentést vár a történtekről valamint az esetleges következményekről!
Ellenkező esetben a Corpus Iuris Mitykoiensis Törvénykönyv II. kötete 245. sz törvény 14. § -ának 5. pontja értelmében a fő-, és jószágvesztést helyezzük kilátásban büntetésként!
Dictum, factum punctum!
Mi, Isten Kegyelméből a Király
:-))))

Vinerius Norbertus 2007.02.19. 15:52:19

Hát, ha ez tivornya és ezzel én fö és jószágvesztést kapok, akkor amit most készülök leírni azért egyenesen a pokolra jutok.:) Egyszerü a képlet, azt a piát, egy másik alkalomra vettük, de nem fogyott el. Pontosabban Aendru vette. Szóval az ö jogában állt kibontani és mivel annyira kívánta ezért megtette és megkínált bennünket is.
süti beállítások módosítása