Az új lakó

2007.01.25. 20:19

Daniel-nek hívják a GTK-n tanul (gözgazdaság) birkózott, kajakozott. Szóval akkora vállai vannak mint nekem a kettő együtt. Viszont nem egy erős egyéniség... és a polyénokat se nagyon fogja. Csak egy példa: Hát akkor elmegyek a cuccaimért a volt lakásomba. Kérdem én: Miért itt laktál a közelben? Igen itt a híd alatt. Erre Aendru: Ne aggódj kaphatsz kenyeret, ha éhes vagy. Ő mármint az új híd után. Jó jó értjük, nem kell magyarázkodni... Majd hozzánk szokik.:) Alapjába véve jó lelkű srácnak néz ki, de azért a 2 métert megtartjuk. Sokat bulizott ezért egy két kredittel kevesebbje van a kellettnél, dehát az ő dolga. Milyen jó, mire mi megyünk haza ő jön az üres házba...  

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr8931041

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: corpo d21 videos 2018.01.29. 02:34:54

Braulio Estima MMA felkérést kapott - tucano

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitykó János 2007.01.26. 16:15:12

Norbert, és mi lett a lánnyal, akivel együtt laktatok - András volt osztálytársával? Abbahaygta a sulit, vagy lányokkal költözött össze?

Vinerius Norbertus 2007.01.26. 19:01:12

A lányt kikészítettük, nem bírta a gyűrődést...:)
Valójában a sulit nem bírta és ezért inkább úgy döntött, hogy haza megy leteszi a nyelvvizsgáját és egy másik szakon folytatja tanulmányait.
süti beállítások módosítása