Az erő veled van Norbus

2007.01.23. 10:18

Ma a szokásosnál is jobbat aludtam. Ez egy jó jel érzem! Ma végre utolérem a tanárokat is és ez biztos, mert tudom a fogadóórájukat. És IGEN megvan az a köcsög könyvtár és infó is. Akkor jöjjön hát az ár, jöjjön a vízözőn ha kell ha nem így jó... Eljött kelet és most több ezer perzsával, párthussal és kínaival állok szemben a hettita lovasokat már meg sem említem! De egy követtel elküldök hozzájuk egy titkos sűrgönyt amiben ez áll:

A székelyek és a kínaiak háborúban állnak egymással. Kérdezi Jóska bá Pista bácsitól, te ezek hányan vannak. Jön a válasz, körülbellűl olyan egymillióan. És mi? Mi olyan 1500-an. Hú te hová fogjuk ezt a sok halottat temetni...!

Fényesebben ragyogok mint a csillagok az emberek csodálnak engem mert én vagyok az északi fény...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr3430347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wee 2007.01.23. 11:05:04

:-))))De nagy az arc!!!
Ernő üzeni, hogy hogy lehetsz ilyen óvodás.

Vinerius Norbertus 2007.01.23. 15:07:30

Jó na, még jó kedvem se lehet? Hosszú idő után ismét szabadulok minden nyomás alól és ismét mehetek kis szünetre. Minden pillanatot kihasználok arra, hogy jó kedvem legyen és ez a kis polyén szerintem nem szorul magyarázatra.

Wee 2007.01.23. 16:05:38

Asszem még túl feszült vagy, mert nem vetted a polyént, az üzit csak átadtam, és az pedig a stílusodra vonatkozott. Pusza

Mitykó János 2007.01.24. 12:37:20

Kedves Norbert, (alias: His Honourable the Duke of Vesprem)
nagy örömmel és nem egy esetben hangos hahotázással olvasgattam a blogod oldalait - mit ne mondjak jobb mint a miniszterelnöké, bár azt nem nehéz überelni.
Azt azonban felségsértésként is felfoghatjuk, hogy a Nálatok tett látogatásom napjára nem írtál semmit, bár néhány nappal ezelőtt örömmel jelzted, hogy készülsz látogatást tenni nálam. Ez pozitív. Várlak Benneteket 3.-án!
A látogatás helye azonban titkos, tehát ne írd ide a netre, tudod megbeszéltük!
A régi szeretettel: Mitykó János (alias: His Majesty the King)

Vinerius Norbertus 2007.01.24. 13:52:19

Felség igazán megtisztel azzal, hogy ellátogat a blogomra, remélem a boldog pillanatok nem társulnak a csalódottság élményével. Mi is várjuk azt az izgalmas napot mikor a titkos küldetést teljesíthetjük.
Mély hódolattal: Duke of Vesprem & Vinerius Norbertus alias victus.
süti beállítások módosítása