Az első napok

2006.11.24. 00:19

Hát igen ismerkedni Szeged városával az emberekkel stb. Az első utam hova vezetett, hát nem a Budi Büféhez! Leszakad az ember karja akkora hamburgert kap, szerintem érdemes oda menni. Aztán a tejút mútatta az utat a Boci tejivóba. Bemész és elkezd szikrázni a szemed a sok tarka bocis figurától. A legjobb mikor ott álsz és rendelsz, egyszer csak a púltos csaj elkiabálja magát -banán turmix kész- na utána garantáltan cseng a füled! De hát ez adja a hejnek a szellemiségét. Ennyi volt a kispályából. Az első buli Jate BTK-s est. Hát persze, igen, néztem a lányokat. És akkor mi van? Még a nyár ereje tombolt bennem amikor ugyanis a Marosvásárhelyi Kubában csináltam ugyanezt. Táncolni? Na ná, főleg ha lett volna kivel! Ugyanis egy árva leleket nem ismertem Aendru-n kivül. Akkor gyerünk nézzük kik az évfolyamtársaim. Hú hát voltak egy páran. Természetesen ki mellé ül le egy ?félig? részeg csaj? Aendru! Ő volt olyan kedves és ezt a megsebzett lelket csupán szánalomból felcsipte. Ezen a héten ez már a negyedik! Na itt valami nagyon nem stimmel 4:0! Há! De nem váratott magára a visszavágó.

Kapásból kiszúrtam magamnak egy leánykát (Ahogy felénk szokták azt mondani) szóval elhivtam kajálni. Jött is velem lelkesen, aztán mikor kináltam kajával a fenének sem akart elfogadni semmit. (Ingyen kaja!!!) ezután egy efféle mondat hagyta el a száját: "Én egy emancipált nő vagyok, el tudom dönteni, hogy mit akarok!" Na mondanom sem kell milyen reakciót váltott ki belőlem.:) Hát akkor úgy döntöttem, ezt hanyagoljuk....    

Hát jó, akkor lássuk a következő projektet. Hmm.. Hát igen csinos , két éve jár valakivel (részlet kérdés) stb. Aztán megvilágosodtam! Hülye vagy, kell ő neked? De olyan jól lehet vele szórakozni... Ennél a dolognál meg is maradtam és igy a projekt befagyott.

Igazából nem volt egy normális valamire való lány akire azt mondtam volna: igen nála végigcsinálom. Persze megvan a topp 3, hát igen álom s esős idő!

És igy teltek a napok órák órák hátán, csajok csajok.......után :) Aendru a topp 3-ból az ősziszünet alatt kihalászta msn-en az ötödik halacskát. Megvan!  Én nem nyúlok elég mélyre a hálóval mindig csak a felszint simogatom és ott legfeljebb a moszat él meg egy korhadt fadarabon. Igy megcsömörölve a sok moszattól már igazán nem volt kedvem elmenni sehova sem. Legalábbis egy bizonyos estén nem. Igyhát megbeszéltük, hogy 3-an elmegyünk a Zápor nevezetű , szocialista kinézetű (fél zaporozsec a teremben, nem számit) szórakozó helyre. Csak elrángatott, hogy a fene enné ki a potrohát. Aztán ittam egy sört egy teqilát és mindjárt jobb kedvem lett.!

Na de aztán most jön ami még nem vót! (Mármint a Kárpát-medencének ebbe a felibe) Azt már megszoktam, hogy Erdélybe a hegyek között nagy "viharok" lehetnek, de azt nem vártam, hogy az Alföldön is efféle áldással hoz össze a sors.... Aznap nem is maradtam meg a lábamon... És tetszett! Nem hittem volna, hogy itt is akad ilyesfajta ember. (De azért nem vagyok elfogult;) Szóval ez a történet már nem épp az első napok eseményeihez tartozik.

Ezt meg kell tisztelnem egy új bejegyzéssel...  

Menyország, satu szindróma és a végén hát nem letört a bili füle? ja és ha véletlenül egy viharral találkoztok, nem árt ha megkapaszkodsz elötte valamiben.  Én most egy olyanban vagyok és igyekszem középen állni! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr1318654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vihar előtti csend 2006.11.24. 10:02:58

Már csak zápor! A vihar már elült!
süti beállítások módosítása