Restart!

2009.09.17. 19:20

Azt a leborult szivar végét! Jól el hanyagoltad magad Norbert fiam... Már ki sem számolom, hogy mennyi ideje volt... De a lényeg, hogy újra élek és virulok.

Öregem annyi minden történt azóta, hogy ha én most elkezdeném írni reggelig nem kelnék fel az asztaltól. De azért csak tőmondatokban: (Ne várd, hogy kronológikus legyek ennyi év után...)

Sikeresen bejutottál MA Történelem és Ember és Társadalomismeret tanári szakra Szegedre. Nyáron 2 hónapot dolgoztál mint pultos Bükfürdőn. Nagyon jól érezted magad, főleg amikor az egyik vendég (gyerek) szarásig ette magát, szó szerint! Mellette angol órákra jártál és fűzted a tanárnőt --> Fertődi Eszterházy kastély és Soproni túra lett a vége. 2009 nyár elején szakítottál Ágóval egy év együtlét után. Megjegyzés: Jóval jobban is csinálhattad volna! Tudom, hogy képes lettél volna rá, de ez most így sikerült, majd legközelebb ügyesebb leszel. 

Ennyit a múltról, és most induljon a jövő a tőlem megszokott 10.000-es fordulatszámmal, ELŐRE!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr41389051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása