Meghívó

2010.03.29. 20:18

Az Úr kegyelméből Marosludas fejedelme és fejedelemnéje, valamint Magyarlapád, Szengyel és Bodon birtokosai etc, a rokonság színe java sok szeretettel invitálja a nagyságos urat Erdélybe a húsvét alkalmából megrendezett ünnepségre a marosludasi rezidenciájukba, mellyen megjelenni sziveskedjen.

Ételről, italról, szórakozásról ne gondoljon, már minden szükséges intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy a ngd. megelégedéssel töltse a nállunk töltött napokat. Lesz báránysült, töltött káposzta, saláta leves, dropp, kalács, saját szőlőnk tőkéjéről való bor, melynek  a minőségét a fejedelemné személyesen ellenőrizte és még megannyi földi jó. Külön  felhívnám tisztes figyelmét a ház specialitására a kézzel készített, festett esetleg hímzett tojásokra, mellyek messze földön híresek Tündérországban. Természetesen a jó hangulathoz szükséges szavalás, muzsikálás, leánylocsolás sem maradhat el.

Az Úr esztendejének, szelek havának, második napjának éjjelén érkezik szegedi kúriájához a ngd. számára kijelölt kocsi. Kérem eképpen rendelkezzék.

Aláírás: Őfelsége Molnár Erzsébet 

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr621878963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása