Tavasz!

2007.03.12. 16:56

Milyen jó az idő mostanában, lehet  eljött a tavasz? Láttam ma egy pilangót.. szép volt, ha belegondolok, már jó ideje nem is láttam pillangót. Aztán a növények is éledeznek, már van olyan fa, amelyik már virágokat ereszetett. És persze ami nélül nincs tavasz vagy tavaz nélkül nincsenek ők, a párok és az emberek. Ismét látok párokat a sétálóutcán, már kezd zsúfolt lenni ahogy nyáron szokott az emberek kibújtak kuckójukból. És a lányok is gúnyát cserélltek....! A piros kihívó miniszoknyától elkezdve a plázacicákon át mindent látok mostanában. De a rockerek olyan csúnyák, még most is feketébe, piersing, láncok festett haj. Pl van egy lány az iskolában akinek a fél haja piros a másik pedig fehér. Hát nem tudom hogy csórók-e vagy sem, de lehet nem tellett tükörre, mert ha meglátná magát....
Kevés az olyan lány aki nekem tetszene mostanában, sok az átlag és a szűrke egér...

A hó végén ismét utazok mint mindig! Ezuttal megint Erdélybe mert az egyik uncsimnak most lesz a konfirmálása és nem ártana elmenni, meghát kis személyes dolgok is vezérelnek, de ennek már nincs köze az uncsimhoz. Lányrabló akciót tervezek úgyhogy teljes titoktartás, nem mondhatok semmit. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr145760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livosz 2007.03.22. 17:25:26

a fiúk is szürkék ám!!
jobban mint a jányok
:-(((
süti beállítások módosítása