Örület ez a lány

2007.02.22. 00:13

Egészen mostanáig msn-eztünk, volt, mikor a fél napot is végig. Néha meg-meg zavarnak a többiek. (Mármint a többi msn-ezö barátom) Olyan különleges... mármint minden ember különleges, de ismét olyan fúrcsa, kimondani, hogy van valakim... Nekem soha sem ment rögtön az átállás mindig kellett egy kis idö amíg felfogtam és elfogadtam. Nem loholunk bele nyálcsorgatva. Finoman és szépen "ahogy a csillag megy az égen..."

Csak egy a baj, az hogy messze van!!!!!!!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr1838900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wee 2007.02.22. 13:46:51

Szép is a szerelem, még távolból is, csak ne legyen belőle idea!

Mitykó János 2007.02.26. 13:59:24

Kedves Norbert,
köszönöm az e-mailt, de ha nem gond inkább majd személyesen reflektálok rá, mert azt hiszem ezt hosszú lnne leírni levélben, akkor pedig lesz időnk beszélgetni bőven.
Most csak annyit: működnie kell, ha az érzések tiszták mindkét fél részéről és őszinték. Akkor semmi sem lehet akadály. Ha pedig ez a feltétel nem valósul meg akkor úgyis megette a fene az egészet, ha a szomszéd szobában van...
Ha majd András gróffal eljöttök kitárgyaljuk a dolgot!
Ajánlanám, hogy valami korábbi vonattal vagy busszal ygertek, mert annál több időnk van. Üdvözlettel: Mitykó János
Remélem a latin dogád jó lett, mert ha nem, ne kerülj a szemem elé! :-)))))))
süti beállítások módosítása