Sütőtök

2007.02.08. 19:01

Milyen jó volt a sütötököm!

Kaptam egy csomó mailt kedves barátaimtól a valaha létezett Magyarország több tájegységéröl. Igazán jól esett, köszönöm nektek, hogy a barátaim lehettek. Milyen jó, ha foglalkoznak az emberrel, kedvesen szólnak hozzá. Ritkán kapok ilyeneket. Alig tudom, hogy milyen érzés. (Persze a családi berkeken kívülre gondolok most.) Ma kitüntetésben részesültem, ugyanis Felséges uram megemlékezett rólam és a Vinerius-Wolf rezidenciáról.

Úgy simogatnám valakinek a lelkét! (persze az a valaki egy hölgyemény legyen.) Azt hiszem most küldök is egy mailt. Hátha elérem a kívánt hatást...

Erröl jut eszembe, ma ezen a téren sikerélményeim voltak. Én nem tudom, valahogy mindig az idösebb lányoknál jukadok ki. Pl: Az a lány akivel a TIK-be diskuráltam. Elég érdekesen viselkedik. Ahogy néz néha, meg egyszerüen gondolt egyet és elkísért a BTK-hoz. Kicsit sok dolog nem egyezik köztünk, meg még ö sem tudja mit akar, de helyes! Aztán voltam ma azon a Himnuszos órán. Na én voltam ott az egyetlen elsös és az egyetlen fiú! Hát persze, hogy ismerkedni kellett...  

Nem vagyok analfabéta, de szarakodik a hosszú Q és q betqm, és nem akarja helyesen leírni Qket ezért a rövidített változataikat használtam, remélem meggyógyúl a drága.

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5634992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wee 2007.02.09. 12:02:08

Ejj, ejj ezek az idősebb hölgyemények!
süti beállítások módosítása