Kezdek besokalni!

2007.01.22. 10:19

Úgy érzem kezd elegem lenni az egészből, legszívesebben most mást csinálnék... valami kis kikapcsolódás jöhetne már! De nem. Úgy volt eddig, hogy este elmegyünk Aendru-val és Szilvivel színházba. Erre kapom az infót, hogy este 8-tól kurzusfelvétel az etr-en. Na elmész te valahova...! Már idejét se tudom, hogy mikor voltam színházba és most betett. Ráadásul ez a hülye könyvtár és Infó cseszekszik velem + holnap még Ókori Kelet amiből egy csomóan megbuktak, de ez nem azt jelenti, hogy engem is meghúznak... Ezek feltették az etr-e a kérdéseket. Öregem ezekből nem átmenni! Ez kb. olyan mint amikor meghúzták egy srácot Pun háborúkból!!!!!???? De várjuk ki a vásárt a napjáig.

Ez nem elég, még kér a nép most agyatok neki! Még kell szereznem 4 aláírást is. Szaladgálhatok a tanárok segge után. Légyszi írd már alá. Bocs 5 percet késtél ebédelni megyek, na és ekkor mondogatom magamba a magyar nyelv igen kifejetző jelzőit.:)

De tudom a szebb jövőt! Van már egy csomó jó programom februárra, sőt már hamarabb is van. Azzal az lesz a baj, hogy egy pillantás lesz az egész. Gyerünk már, go, go... Előre és még tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr2330107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wee 2007.01.22. 13:25:16

Nem gáz az, nem olyan hamar vége a dolognak. Remélem a színház jó volt, csak mert ma van a kurzusfelvétel. Alig várom azt a jövőhavi kis összeruccanást.
süti beállítások módosítása