Egy jó nap

2007.01.18. 15:33

Ez egy jó nap! De. Ókori Róma vizsga. Öröm volt elbeszélgetni Hoffmannal a 12 táblás törvényekről. Bár igaz, hogy csak a füzetemből készültem aztán derült ki, hogy nem ártott volna elolvasni hozzá a chrestomathiat, de megvan amit minimum akartam.

Ezután Aendruval szaladgáltunk aláírások után. Te én éhes vagyok, én is. Gyere nézzük meg mi van a fesztiválba? Nem túl jó, akkor üljünk be a Bociba. Remek.

Hát kivel futunk már megin össze? Ez a nő mindenütt ott van. Igen, a kisasszony, ő a ludas mindenben. Szerencsém volt megismerni Herryt is. Szóval ő az aki (próbál) hajt(ani) Ernőre. Én első sorból nézhettem a titánok harcát... Ernő: Engem megsem hívtatok? Aendru: Hát dehogy nem ha jól tudom neked is szóltak. E: De én nem másodkézből akarom...

Végén: E: Nahát már mentek is, azt hittem, hogy elkisértek a TIK-hez. A: Ezt rosszul hitted.      Imádom nézni, ahogy kínozzák egymást, nagyon izgalmas. A végén még én is kedvet kapok ilyeneket csinálni...:)   

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr7829344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ernő 2007.01.19. 14:38:44

hmmm, titánok harca... lenyűgöző! mire alapozod, hogy a Herry hajtana rám?? ja, come and read my blog, ott rájössz, nem titán vagyok én hanem, és hogy miért is annak a. és nem kínlódok én, csupán hozzámillő bánásmódot kérek, ha már titeket külön entitásként kell kezelni. egy istennőtől pedig nem alap, hogy mindenhol ottlegyen? nagy, forró puszi nektek, kis bohók, és kár, h nem kísértetek el a tikbe... ;)
süti beállítások módosítása