Közös főzöcskézés

2006.12.06. 16:49

Hazajöttem az utolsó Árpád-házas órámról. Éhes vagyok. Micsoda spagettit fogok csinálni. Igen ám, de mikor hazajöttem, látom, hogy valaki főz. Aendru volt az. Mit csinálsz? Főzök. De ennyi edényből? Igen, mind kell! Mire készülsz fogadásra? Aztán megeggyeztünk és 2 óra főzöcskézés lett belőle. (Aendru:spagetti, zacskós leves, puding. Én: spagetti és z. leves) Most pedig itt ülök elfeszülve és alig tudok mozdulni.

Ma megdícsérték a kezem. "Kened valamivel?" "Igen." "Szép, látszik, hogy ápolod." :) Aztán kérelt két lány, hogy mennyek be régészetre, "na légyszi, csak a kedvemért". "Besütöm a hajam!":) Nahát megfordúl velem a világ...

Ja és a cipőmet is illette dícséret, mi történt ma?

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr6321378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2006.12.07. 08:22:24

semmi nem történt csak mindennek eljön az ideje, van amikor elöbb jön a nyár de az még nem az igazi, az igazira várni kel és azt mindenki tudja amikor eljött.
süti beállítások módosítása