Zárásig!

2006.12.01. 16:02

Hát igen, hasonlít, de nem az! (Kevesen voltunk és nem összeszokott társaság, de idővel..) Jól éresztem magam az északa. Már terveztem, hogy elmegyek, mert már egy jó ideje nem voltam. A Kovács lányával és egy Gésával. A Bociba kezdtük (hogy milyen lassuak voltak  a pultosok, megaludt a tej a szájukban.) Aztán irány a JATE. Kovács kisasszony felhúzta magát mint egy búgócsigát. Aztán reggelig meg sem állt.

Az este 5-ször akarták felszedni őket.:) Nagyon mulis volt... Az első: egy vékony szemüveges srác odajött hozzánk és akart valamit mondani. Odahajolt és egy újjával elkezdte bögdösni a kisasszony vállát mint egy fadarabot. Na ezen akkorát nevettem, hogy lehet így.... Második (ez nem is akarta, csak megnézte): odament egy pali mellé és elkezdet enyhén erotikusan táncolni. A pasi rá néz aztán hirtelen rám csodálkozva. Szegény, valahol elveszette az állát. Harmadik: 5 srác úgy jött oda hozzánk mint egy buldózer. A lánykokat szinte felkenték a falra. Kérték a kezüket, hogy vigyék őket táncolni. De a lányok erre: "Én vele vagyok, vele vagyok" és mutattak rám. A gésámat sikerült megmentenem, de kisasszony elment egy tánc erejéig. Negyedik: Kis idő múlva (1 óra) ismét visszajött a bandából két fiú. Egyszer csak azon vettem észre magam, hogy táncolok és elkezd körülöttem keringeni kisasszony és a fiú követi! Tehát az egész úgy nézett ki, mintha fogócskáztak volna körülöttem.:)  El lehetett képzelni a reakciómat....Ilyen gyökereket!? Ötödik: A szemüveges srác odajött a végén a barátjával és elkezdte dícsérni szerény kíséretem, hogy milyen jól táncoltak és szívesen látnák őket ismét, bla, bla, bla... Hát ezeken jót derültem.

Csak egy valaki hiányzott!

A vizsgán átment, felsőbb osztályba engedem.....;)  

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr4320477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2006.12.01. 17:42:36

Nahát egy Gésa társaságában hiányérzeted volt ?!
Mi a gond Norbertus Vinérius ?

ernő 2006.12.02. 14:20:11

Mondd, mi indított arra, hogy kisasszonynak hívj? Nem mintha nem tetszene, csak fura, mert Töki is kisasszonynak szokik nevezni, és kíváncsi vagyok, mi készteti erre a pasikat! ?:)

Vinerius Norbertus 2006.12.02. 15:57:25

-Jó-jó, de nem az én gésám volt...!;)

-Elolvastad az elejétől a blogot, akkor észre veszed, hogy először te voltál a Kovács lánya. (A neved alapján) Ezt aztán finomítva..... Dehát egyébként is.:)
süti beállítások módosítása