Írogassunk egy kicsit

2010.03.22. 19:32

Fő a rizs. Addig írok pár sort.

Este töri szakest lesz és a betyárok a kerettörténet. Kiváncsi vagyok, hogy milyen feladatok lesznek. Bár kicsit tartok a vetélkedőtől, nem akarok leégni... Jó a hangulatom, de érzem, hogy van bennem valami mélyen. Elsőre talán az elhagyatottság érzése jut eszembe, de tudom, hogy nem teljesen igaz ez, mert a szüleim segítenek...Persze Magyarországon sincsenek! Barátok? Testvér kéne, akinek elmondhatok sokmindent, mert egy vérből valók lennénk. Barátnő? Minek? Azért nem lenne értelme, hogy csak legyen valaki melletted. Plusz utazol, vizsgaidőszak, aztán nyár. Elkerülsz Szegedről. Ja nem mondtam? Megyek USA-ba. Ki tudja miért, de nem örülök neki annyira, mint kéne. Biztos, hogy ad majd egy löketet és nagyobb lendülettel fogok majd belevágni a dolgokba miután vissza jöttem. Na megnézem, hogy jó e már a rizs. Na most már sokkal jobb kedvem lett! :D Kajával mindig le lehet venni a lábamról. Csemege uborka, csirke comb, rizs.

Igazából mire jó blogolni? Hogy öreg koromra vissza nézzem, hogy milyen marhaságokat írtam? Hogy mások követhessék az életem? Érdekes, hogy milyen nagy a lendület bennem, néha meg mivel nem látom a közvetlen eredményét, elkedvetlenem. Ezt a szót még én sem tudom kimondani..:) Mennyit írjak sokat, vagy itt áljak meg? Lenne miről mesélnem, hiszen ritkán járok ide. Igazából lehet, hogy sűrűbben kéne tiszteletemet tennem, és ez lehetne egy feed back. Azaz visszacsatolás önmagamnak. Most hallgatok egy zenét, amiről "E" jut eszembe. Vajon ő olvasta a blogomat? Sajnálom, hogy nem jött össze, kedves lánynak tűnt, de tűl szűk a mozgástere...:( Mondtam már, hogy "A" meg összejött egy évfolyamtársammal? Érdekes a szituáció, mivel hozzá is közöd volt még év elején. Ő rá azért emlékezem, mert az eddigi életem folyamán ő volt az egyetlen, aki olyat mutatott, amit még más senki. Ha már itt tartunk és megyünk visszafele az időben, akkor mélységesen sajnálom "Á" is! Jobb bánásmódot érdemelt volna, de mindig is zavart benne valami. Pedig annyit idomult hozzád! :) Akkor meg pont az nem volt jó, hogy miért teszi meg, miért nem önmaga? Dehát akkor meg az nem tetszett... Na ennyit a nőkről. Ez a másik dolog, amivel le lehet venni a lábamról. :D   Most csak ismerkedj és a hálódat csak akkor húzd ki, amikor már biztos vagy benne, hogy jó hal akadt bele. :P

Na jó, majd megírom lehet, milyen volt a szakest. Hogy is van? Sic ad astra?

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr101860409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása