Húsvéti szünet

2007.04.10. 01:04

Hurrá kikaptam a Húsvéti szünetet!! Konfirmálása lesz Timinek, meghát vendégségbe megyek....;) Apukámmal mentem Erdélybe és beszélgettünk egy csomót mindenféléről. Úgy volt, hogy vele és még valakivel jövök vissza, de a sors nem volt olyan kegyes hozzám és ez nem valósult meg, így kénytelen voltam busszal hazajönni. De ne szaladjunk ennyire előre!

Először is konfirmáltunk. Erről sok mindent nem tudok írni, a pap vallatott és aki tudott válaszolt. A lényeg, hogy vallás szerint felnőtt lett a drága unokahúgom úgyhogy innentől vehet úrvacsorát.  Aztán csak óvatosan a miseborral..:)  

Kedden aztán felmentem Vásárhelyre Ádihoz, szereztem egy két jó DVD-t (Rome és Heroes)
Nála aludtam és  másnap vettem  egy csokor virágot és kifüggetlenítettem a  mobilom, hogy  tudjam használni az ottani kártyákat. Eljött az idő! Nyitom az ajtót és üdvözült mosollyal a nyakamba ugrott és megcsókolt. Nagyon izgatott volt, én is az voltam, bár én  megpróbáltam nem kimutatni...:) Több kevesebb sikerrel...Azt hiszem nem jó, ha nem mutatod ki az érzelmeidet ezért a továbbiakban nem tettem. Elmentünk hozzá elvittem a cuccaimat. Találkoztam a bátyjával és visszamentünk az uszodába a többiek már ott vártak. Volt hideg és meleg vizes medence. Hát lehet, hogy a többiek úsztak, de mi biztos nem azt csináltuk. Nagyon szép volt, csak hamar vége lett. Szerda estétől náluk aludtam. Megismertem a szüleit is. Rendes embereknek tűnnek, az anyukája kissé merev, de az apukája igazán rugalmas ember. Olyan angolos arca van az a bajusz és a szakál tipikusan angolos. Na de hagyjuk is a szülők elemzését a lényeg, hogy a családi háttér igazán megfelelő. Naná, hát minek köszönhetek egy ilyen hercegnőt, ha nem a rendes családi háttérrnek. Elmentünk sétálni és kikötöttünk a várban. Itt csináltunk pár fényképet. Egy kisebb baráti kör gyült össze és elmentünk billiárdozni egy jót. Már mindenkinek elvonási tünetei voltak, Efry már nagyon sóvárgot egy sör után... De én nem söröztem velük, mert nem tartottam jó ötletnek.   Este aztán irány Ádi, eredetileg bulizni indultunk, de nem jött össze de ha  nem is jött össze, azért beszélgettünk egy jót és kacarásztunk sokat....  Aztán éjjel hazamentünk és nem kellet kérlni, hogy elaludjunk...
Pénteken reggel kissé későn keltünk Orsi megmuattta a családi albumát nekem, és megnéztem, hogy milyen is volt kisebben. Egy két régi sztorit is mesélt nekem és én lelkesen hallgattam és csillogó szemekkel figyeltem. Elmentünk Eméhez és onnan egy kisebb dugó után eljutottunk Konrádhoz. Ő csinált rólunkpár képet és nála vacsoráztunk. Eldöntöttük, hogy másnap nála fogunk lenni és itt is alszunk. Milyen jó is lesz! 
Szombaton délelött meglátogattuk a Hercegi Várost (Dux Urbs-t) Aztán elmentünk délután Konrádhoz az előre megbeszéltek szerint. Jó kis helyen lakik, Vásárhely egy mot épülő új negyedében. Az ő barátnője Eme, Orsi és Én. Csináltunk közösen pizzát, a lányok tanítottak minket Rockizni és így kiéhezve jóízűen elfogyaztottuk a pizzát.  Miután jól laktunk elmentük élvezni a meleg víz érintését. És utána megnéztünk egy filmet aminek a felét ugyan elaludtuk, de így is értettük, ugyanis már láttuk, dehát az Asterix és Obelix örök klasszikust nem lehet elégszer megnézni. Hát kik fél 5.-ig kik fél 7.-ig  élveztük az élet örömeit.
Másnap korán irány haza, hisz ünnep és vannak hagyományok és kötelezettségek. Na most jött el a pillanat, mikor egy jót beszélhettem a papával. Mi más lett volna a téma mint a történelem....:) Persze az elején nem az volt, de valahogy csak oda jutottunk ki?! Anyuka  lelkesen pucolta a kruplit  de az  udvaron ám, ahol mi  cseréltünk eszmét. Szóval kifüleltek minket, anyuka is kíváncsi volt, hogy miket hordunk össze. Megjött a nővérke és a vőlegénye, meg az ő családja. Húúúú nagyon mély vízbe kerültem. Dehát hol tanul meg az ember úszni? Hát nem a kacsaúsztatóban! :) Hatalmas humor gép a vőlegény nagyon aranyos pár ők együtt. Remélem mi ís így nézünk ki kívülről! ;) Persze mások a nagyságrendek, de összefüggéseket lehet hozni. Kaptam tőle egy képet is és akkor jött a nagy fejtörtés, hogy mit írjon a hátuljára? Nagy idézetgyűjteménye van, de most nem talált semmit. Mégis írt azért valamit rá ami többet ér akármennyi idézetnél. Megeggyeztünk, hogy csak majd a buszon olvashatom el. Úgy is lett. Ami azt illetti ritkán kapnak el a mély érzelmek, de mikor láttam Kedvesemet piros arccal, rég elfelejtett érzelmek kavarták fel kicsiny lelki világom..... És valami olyat csináltam amit annak elötte soha egy lánnyal sem.

És jönnek a srácok május 1 körül.... csak elkerülsz egyszer Szegedre Bogárka!

Irány mama, feltankoltam kajával, aztán másnap Tordára és belevetettem magam a kilóméterek közé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr7456624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsi 2007.04.19. 16:23:14

Valoban csodalatos volt az a par nap! Alig varom h megint udvozult mosollyal a nyakadba ugorhassak es megcsokolhassalak...;))
süti beállítások módosítása