Szilveszter

2007.01.05. 12:44

Életem legjobb szilvesztere, ez nem vitás. 4 kocsival mentünk Parajdra. 19-en voltunk. Három fiú kivételével mindenkinek volt barátnője. Az más kérdés, hogy egy pár kivételével mindenki összeveszett a másikkal és volt ahol szakításig ment a dolog. Milyen szép is az élet:) Kár, hogy nem lehet fényképeket feltenni a blogra..! Már az elején felpakoltuk a kaját és a piját a kocsikba. Adatok következnek.: 2 zsák kenyér 80 liter sör 70 liter kóla 20 liter bor 2 pezsgő és sok tömény... Mondanom sem kell ezt három nap alatt betermeltük. A legjobb pillanat az mikor telipakoltuk a dacia csomagtartóját az üvegekkel. A segge a kocsinak súrolta az aszfaltot, dehát bírnia kell dacia. Én a konyhába kaptam magamnak helyet, ott jó meleg volt és persze ott tartottuk a bulikat, úgyhogy alvás az igen kevés volt. Összesen 3 napot töltöttem el parajdon. Voltam a medvetónál és a bucsin tetőn ahól szánkóztunk és síeltünk. Olyan jók a hegyek imádom a hegyeket!!! Minden csúcsot megmásznék, de itt nincs egyse!!!!

-(Szerencsém volt látni Petőfi szobrát Parajdon, de nem akárhogyan ám. Román nemzeti színű koszorúval feldíszítve. Kedves barátaim nem tudtátok Petőfi román volt!)- Remélem mindenki felfedezte az iróniát:) A kolozsvári Mátyás szoborról ne is beszéljünk. 6 román nemzeti színű zászló veszi körül.

Már ludason szerveztük az egészet, és ott peszélgetek a két Timivel ,Efry-vel és Sepsivel. Az a téma, hogy szinte mindenkinek van párja. Azt mondja Timi ne aggodj, majd táncolok veled, (Sepsi a barátja) Azt mondja Efry majd Babika is táncol veled (Az ő barátnője) Nincs nekem itt jó dolgom? Csak jönnek az ajánlatok. Egyébként simán tudtam volna szerezni partnert, de az etikett nem kívánta meg. Tudom amit nem tud az ember az nem fáj, dehát akkor is. Akkor még úgy volt... 

Bulikról: Volt egy benn a konyhában és volt egy kinn az udvaron. Az utolsón nem voltam, mert el kellett jönnöm ment a buszom vissza Magyarországra.:( Szóval a benti úgy kezdődött, hogy megtanultam Coock kapitányozni, ez egy angyon érdekes játék, majd ha alkalmam nyílik rá mindenkinek megmutatom. Szóval az ígérteket beváltották és még többet is kaptam privát tánc keretében... A kintí úgy kezdődött, hogy a 4 kocsit szembefordítottuk egymással és felkapcsoltuk a helyzetjelzőket a lámpákat, reflektorokat és mint ha discóban lennénk... Persze kivittük az udvarra a zenét (a szomszédok rendületlenül tűrtek.) Aztán felpattantak egy páran a dacia tetejére és a ritmus szerint elkezdték himbálni. Nem számít dacia.:) Rengeteg szituációs polyén fergeteges hangulat és mindezt a DJ Winamp-nak köszönhetjük. Sose azt nézd barátom mindig jön más alkalom... Alkalmam nyílt megnézni, hogy hogyan használnak el egy ob tampont, hogy hogyan öltözik be Harold nőnek és még sorolhatnám. Az a lényeg, hogy pirtítsunk. Mert annyi húst is vittünk magunkkal, hogy nem győztük csinálni a finomabbnál finomabb flekkenyeket. Imádom ezt a társaságot!!! Jaj ez a rohadt Trianon, ha ne lettél volna most osztájtársaim lennétek és 10x ennyi élményem lenne! Sajnos a történelemben soha nincs volna, vagy ha. Ez van marad a nyár és a következő tábor velük. Elméletileg megint megyünk a hegyekbe sziklát mászni...

Alu pigus kedves barátaim.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5226161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2007.01.05. 19:46:44

Na megállj Norbert !!!
De örülök, hogy jól érezted magad és mivel betartóttad a játékszabájokat nincs semmi ellenvetésem hisz most kel élned az életed.
Ha továbbra is tartod magad az adótt szohóz minden mehet tovább.
A blogírást aba ne hagyd hisz fogalmad sincs hogy várom és milyen szomorú vagyok amikor nem találok semmit, milyen jó érzéssel tőltt el ha egy sort is olvashatok a napodról vagy a gondolataidról.
Igaza van a barátodnak az írás nem lehet személyfüggő.
Igaz a fogalmazásod pocsék, de ez vagy Te és ez így van jól: hisz nem lehetnek mindenkinek gyönyörü gondolatai , én mindenképpen várom a folytatást.
süti beállítások módosítása