Búcsú

2007.01.05. 08:57

Hát azt hiszem ennyi volt a blogolás. Ez is addig tarott amedig... Soha életemben nem írtam naplót nem tudom, miért pont most szállt meg az ihlet. De miért ne, ezt is ki kellet próbálni. A szilveszter kolosszális volt! Robbant az atom.:) Nem tudom ki olvasta, vagy ki olvassa rendzseresen? A szüleimen kívűl gyanítom a 0-hoz közelít más olvasók száma. Persze most nem vagyok pozitivista történetíró, de nem érdekel! Új év, új élet. Én ezt már tavaj is megmondtam vagy elhitte mindenki vagy nem. Hát ő nem hitte... Én azonban hiszem és tudom újjúlt erővel és friss tapasztalatokkal már könyebb lesz venni mindenféle akadájokat. 

Köszönyük, hogy velünk utaztak, 2007 végállomás kiszállás!

A bejegyzés trackback címe:

https://naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5926117

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ernő · http://atommaki.freeblog.hu 2007.01.05. 11:05:33

na miaz, ilyen személyfüggő a blogolás? én azért a helyedben folytatnám, mert mondjuk én is olvastam (volna) rendszeresen, ha hajlandó vagy bele írni. hasznodra válik - visszaolvasva tanulhatsz belőle, és fejleszti a kifejezőkészséget, ezenkívül összefoglalódnak a gondolataid - ajánlom figyelmedbe: Kleist: A gondolatok kialakulásásról beszéd közben.

ernő 2007.01.05. 21:33:33

nem is a fogalmazással inkább a hanyag? eredeti? helyesírással kellene kicsivel többet vesződni. nem, mintha az enyimé hibamentes vón, csakhát azér legyen érthető. nem vagy te olyan kis elveszett...
ja! és én 4-5blogot rendszeresen olvasok, a sajátomat írom, és nem megterhelő, sőt jólesik!
süti beállítások módosítása